10 ANI NOBEL CORPORATION
2013, Casa Vlasia, Snagov

posted in: Articole | 0

Timp de trei zile, in perioada 30.09.2013 – 02.10.2013, NOBEL Corporation a oferit invitatilor sai momente de neuitat, relaxare si o multime de premii, intr-o locatie de vis din Snagov. Casa Vlasia a gazduit evenimentul organizat cu ocazia implinirii a zece ani de activitate Nobel, menit sa aduca impreuna profesionistii companiei si sa-i rasplateasca pe acestia pentru performantele realizate, cu premii de peste 100.000 euro, ce au constat in produse Nobel, sume de bani, concedii si croaziere de lux, o Dacia Logan si o Dacia Duster.

Pe 30 septembrie, incepand cu ora 12:00, invitatii au inceput sa ajunga si sa-si ocupe camerele, atent pregatite, din cadrul domeniului Casa Vlasia. Imediat dupa, acestia au luat parte la un concurs de table, tenis de masa si alte activitati recreative. Seara, toti cei invitati si-au ocupat mesele in sala festiva, unde, de la ora 18:00 cei din Taraful Cleante au dat startul serii traditionale romanesti.  Printre acorduri exceptionale de muzica lautareasca, muzica populara, dar si evergreen-uri interpretate de artista Diana Matei, invitatii au servit mancaruri traditionale romanesti.

A doua zi a venit cu o minunata vizita la celebra Manastire Snagov, unde parintele acesteia a facut o trecere prin toata istoria sfantului lacas si a purtat discutii cu cativa dintre curiosii care i-au adresat intrebari. La finalul vizitei de la manastire, invitatii au primit drept amintire icoane pictate pe lemn. Dupa ce au servit masa de pranz la restaurantul Dolce Vita din Snagov, intreaga echipa Nobel s-a intors la Casa Vlasia unde a inceput pregatirea pentru a doua seara, denumita sugestiv “Seara Festiva”. De la ora 19:00, cantareata Tasha a sustinut un concert impresionant, invitand intreg publicul la dans. La scurt timp, in fata celor prezenti, si-a facut aparitia celebrul iluzionist Johannes, care a lasat toti invitatii cu gura cascata. Dupa ce a ridicat de la pamant o masa fara sa o atinga si a plimbat-o prin sala in acest fel, iluzionistul si-a “lasat fara cap” asistenta, spre uimirea tuturor.

A urmat gala de premiere, sustinuta de doamna si domnul Kuzmanovic, care a adus bucurie si zambete pe fetele invitatilor, majoritatea putandu-se bucura de produse NOBEL, croaziere de lux, automobile noi si premii substantiale in bani.

Pentru lista castigatorilor – Click aici!

10 ANI NOBEL CORPORATION – IMAGINI

 

 

Leave a Reply